giovedì 2 febbraio 2023

"Flagelul drogurilor" - Pe 4 februarie, Emisiune LIVE pe Facebook cu experți care vor răspunde la întrebările publicului


Pe 4 februarie, pe RoZoom Press / pagina Facebook, vom aborda, într-o nouă emisiune LIVE, o temă extrem de actuală și importantă - DROGURILE și TINERII. Invitați internaționali, experți în domeniu, vor răspunde în direct întrebărilor din partea publicului, 

În România, consumul de droguri înregistrează o creștere alarmantă și constantă. Cea mai vulnerabilă categorie este formată din tineri: aproape jumătate din adolescenții din țară au folosit măcar o dată canabis. 

- Ești un părinte și vrei să afli mai multe despre pericolul drogurilor, la care adolescenții din România sunt din ce în ce mai expuși? 
- Ești un tânăr și vrei să afli la ce RISCURI te expui dacă consumi substanțe interzise și CUM te poți proteja? 
- Vrei să știi cum este gestionată problema drogurilor în România și CUM SE POATE ÎMBUNĂTĂȚI sistemul?

Atunci vino să urmărești emisiunea noastră din 4 februarie, FLAGELUL DROGURILOR, LIVE pe FACEBOOK, AICI, pe pagina noastră RoZoom Press. 

Vei putea ASCULTA și PUNE ÎNTREBĂRI unor specialiști în domeniu: psihologul Mihai Copaceanu, Ph.D., medicul @Bogdan Gheorghe, @Gigel Lazar- președinte CIADO, criminologul @Vlad Zaha.
Alaturi de mine, echipa @RoZoom Press - RoZoom Press moderator, 
Ciprian Apetrei Gelu Vlasin Alina Harja

Nessun commento:

Posta un commento