mercoledì 13 ottobre 2021

Valul 4 în România și Europa: 13 octombrie ediție specială interactiva LIVE ! pe Facebook

 


DISEARA, 13 octombrie 2021, ora 21.00 ora României, NU PIERDEȚI EMISIUNEA NOASTRĂ SPECIALĂ, DESPRE VALUL 4 ÎN ROMÂNIA ȘI EUROPA, difuzată LIVE! pe Facebook. Emisiunea e interactivă, puteți interveni cu comentarii și întrebări!

LINK AICI

ÎNTÂLNIRE CU MEDICI ȘI ASISTENȚI ROMÂNI DIN SPITALELE EUROPEI> ROMÂNIA, FRANȚA, ITALIA, SPANIA, SUEDIA, ISLANDA,
În timp ce în Europa se înregistrează o întoarcere treptată la normalitate și o îmbunătățire progresivă a bilanțului pandemiei, în România valul patru face ravagii.
Autoritățile de la București comunică zilnic un bilanț îngrijorător, cu mii de cazuri și sute de decese înregistrate la fiecare 24 de ore. Situația cea mai dramatică e la secțiile de terapie intensivă. Pe 11 octombrie, era disponibil doar un pat liber la ATI.
Despre măsurile luate de diferite țări, campania de vaccinare, situația din spitale și la ce posibile scenarii ne putem aștepta vom discuta
𝐌𝐈𝐄𝐑𝐂𝐔𝐑𝐈, 𝟏𝟑 𝐎𝐂𝐓𝐎𝐌𝐁𝐑𝐈𝐄 𝟐𝟎𝟐𝟏, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟏:𝟎𝟎 𝐨𝐫𝐚 𝐑𝐨𝐦â𝐧𝐢𝐞𝐢 𝐜𝐮 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚ț𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐈𝐀, 𝐅𝐑𝐀𝐍Ț𝐀, 𝐈𝐓𝐀𝐋𝐈𝐀, SPANIA, 𝐒𝐔𝐄𝐃𝐈𝐀, 𝐈𝐒𝐋𝐀𝐍𝐃𝐀.
OSPEȚII NOȘTRI>
Dr. Radu LUPESCU / Medic anestezist și președintele Asociației Medicilor din Clinica Rhéna de la Strasbourg, decorat de președintele Franței, Emmanuel Macron, cu Ordinul național al Meritului în grad de cavaler pentru implicarea în lupta anti-COVID
Dr. Laura Ghibu / Medic stomatolog, stabilită în Suedia, consultant onorific al campaniei RoVaccinare, realizatorul unui video viral prin care se explică rolul vaccinului pe bază de ARN mesager.
Dr. Irina Costache / Medic primar pediatru la București, autor al blogului "Mămica Pediatru"
Dr. Ovidiu Banea / medic stabilit în Islanda, cu experiență în Spania, specializat în neurofiziologie.
Laurentiu Codescu , asistent de Terapie Intensivă la Milano, unde s-a ocupat de primii pacienți italieni ai primului val, din 2020.
Dr. Alin Bloju, specialitatea Medicină de Familie și Comunitară, Madrid, Spania, Master în Medicină de Emergență Univ. Complutense
Echipa RoZoom Press:
Ciprian Apetrei
Miruna Cajvaneanu
Gelu Vlașin
Alina Harja

Nessun commento:

Posta un commento